Digimaanantait Taivassalon kirjastossa

Taivassalon kirjasto tarjoaa tukea digitaalisten laitteiden ja palveluiden kanssa painiskeleville kirjaston palveluaikoina (ma ja ke klo 13–19 ja to klo 10–16). Palvelua annetaan muiden töiden ohessa, osana kirjastopalveluita.  

Helmikuun alusta alkaen kirjastossa on saatavana myös ammatillista, henkilökohtaista palvelua parillisten viikkojen maanantaisin. Taivassalon IT palveluiden Timo Numminen opastaa digitaalisten palveluiden äärelle kirjastossa klo 15–17 välisenä aikana.  

Digimaanantait: 7.2., 21.2., 7.3., 21.3., 4.4. ja 2.5.

Huom. Digimaanantait 16. ja 30.5. on peruttu!

Jos digitaaliset palvelut tuntuvat hankalilta käyttää tai kaipaat varmuutta tietokoneen, tabletin, älypuhelimen tai sähköisten palvelujen käyttöön – mietitään yhdessä ratkaisua ongelmaan! Halutessasi voit ottaa oman laitteen mukaasi.  

Opastuksessa noudatetaan valtakunnallisia digituen eettisiä ohjeita. Vahvaa tunnistautumista (kuten pankkitunnuksia) vaativia palveluja opastamme yleispiirteisesti, mutta esimerkiksi verkkopankkiin liittyvissä asioissa kannattaa siis kääntyä oman pankin puoleen.  

Kaikkia pyritään auttamaan tasapuolisesti. Odotathan vuoroasi, niin autamme heti kun ehdimme. Jos opastuksen tarvitsijoita on runsaasti, opastamme yhtä asiakasta noin 15 minuutin ajan.

Paikkaa ei tarvitse varata etukäteen. Tervetuloa! 

 

Share: