Mielipihka -tanssisoolo ja työpajakokonaisuus 17.11.

Mielipihka on seututaiteilija Amanda Vuoren ihmisen metsäsuhdetta käsittelevä tanssisoolo ja työpajakokonaisuus, joka sukeltaa puiden ytimeen kaiken elollisen välisiin yhteyksiin. Mitä viestejä puut kertovat meille ja mitä me haluaisimme niille kertoa?

Soolon mielenmaisemaan ja liikkeellisiin teemoihin sukelletaan yhdessä esityksen jälkeen järjestettävässä tanssityöpajassa. Sen aikana osallistuja voi syventyä metsäsuhteeseensa kehon, mielen, liikkeen ja aistien kautta. Työpajaan osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta tanssista, ja se soveltuu kaikenikäisille liikkeestä ja taiteesta kiinnostuneille.

Aika ja paikka

  • klo 10.30—12.00 PERUTTU! Perheen pienimmille MLL:n perhekerhon yhteydessä Srk-keskuksessa (Keskustie 4)
  • klo 13—14.30 PERUTTU! Ikäihmisille Nuortenkodilla (Kisakuja1 )

Vapaa pääsy, tervetuloa!

Mielipihka on osa seututaiteilija Amanda Vuoren työtä Varsinaista kulttuuria -hankkeessa Vakka-Suomessa syksyllä 2023. Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa hanketta toteuttavat Varsinais-Suomen liitto ja Turun vapaa-ajan palvelukokonaisuus. Mielipihka on rakentunut yhteistyössä Varsinais-Suomen liiton, toisen seututaiteilijan Elina Laitisen, Vakka-Suomen kuntalaisten ja toimijoiden sekä Läntinen tanssin aluekeskuksen kanssa.


Päivitys 16.11.2024

Päivän molemmat tapahtumat on PERUTTU!

Share: