Kirjastovirkailijan määräaikainen työsuhde haettavana

#

Taivassalon kunta hakee sivistyspalveluihin määräaikaiseen 40 % työsuhteeseen ajalle 1.6.2024–31.12.2025 asiakaspalveluhenkistä ja innostunutta KIRJASTOVIRKAILIJAA.

Kirjastovirkailijan pääasiallisiin työntehtäviin kuuluvat asiakaspalvelu sekä aineiston järjestely- ja käsittelytehtävät. Pienessä kirjastossa pääset hyödyntämään osaamistasi monipuolisesti ja osallistumaan omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksenkohteidesi mukaan esim. lukutaitotyön edistämiseen, tapahtumien järjestämiseen ja kirjaston palveluista viestimiseen. Taivassalon kirjastossa panostetaan vahvasti verkostoitumiseen sekä henkilökunnan ja palvelujen kehittämiseen, joten pyrimme mahdollistamaan myös kirjastovirkailijan osallistumisen työtehtäviä tukeviin koulutuksiin ja kokoontumisiin.

Arvostamme positiivista, aktiivista ja itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä aiempaa kokemusta kirjastoalan työtehtävistä. KOHA-kirjastojärjestelmän tuntemus katsotaan eduksi. Meillä on tarjota sinulle kannustava työnantaja työsuhde-etuineen sekä keskusteleva ja aktiivinen työyhteisö.

Kirjastovirkailijan toimen kelpoisuusvaatimuksena on ammatillinen perustutkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 60 opintopisteen tai 35 opintoviikon laajuiset kirjasto- ja informaatioalan opinnot tai tieto- ja kirjastopalvelujen ammattitutkinto. Tehtävä on osa-aikainen (40 %) ja työaika on 14,50 h/viikko. Työ on kaksivuorotyötä ja työaikaan sisältyy säännöllisesti iltatyötä sekä osittaista yksintyöskentelyä. Työsuhteen ja palkkauksen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan, tehtäväkohtainen palkka on 926,37 €/kk. Valinnassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemukset pyydämme toimittamaan 17.5.2024 klo 15 mennessä Kuntarekryn sähköisen kanavan kautta. Hakulomakkeeseen tulee liittää erillinen CV. Alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset on esitettävä mahdollisen haastattelun yhteydessä. 

Share: