Liikuntaryhmät

Ohjatut liikuntaryhmät

Tunnit ovat maksuttomia.

Lapsille ja nuorille

Aikido torstaisin Liikuntahallilla, Ihattulantie 12

  • Ryhmä 1: klo 17 tatamien kanto, klo 17.15-18 treenit 6-8v. (1.-2.lk ja eskarit)
  • Ryhmä 2: klo 18.15-19.15 9-12-v. (3.-6.lk + yläkoululaiset)

Ei harjoituksia koulujen loma-aikoina. Mukaan voi mennä koska tahansa ilman ilmoittautumista. Jos aloitat Aikidossa käynnin säännöllisesti, täytäthän huoltajan kanssa yhteystietolomakkeen.

Yhtyestietolomake

Treenissä harjoitellaan aikidon perusteita ja tunnille ovat tervetulleita kaikki lähtötasosta riippumatta. Treenin painopisteenä on tutustuminen aikidoon. Vyöarvoja voi halutessaan suorittaa ja niistä lisätietoja saa ohjaajalta. Aikido kehittää kehon ja mielen hallintaa, keskittymiskykyä, yhteistyötaitoja, liikkuvuutta ja tasapainoa.
 
Harjoitusasuksi sopii collegehousut tai verkkarit (nilkassa ei saa olla vetoketjuja) ja pitkähihainen paita. Mukaan treeniin pieni pyyhe, ei juomapulloa eikä sisäkenkiä. Harjoittelu tapahtuu paljain jaloin. Ohjaaja Jani Konttila Hietamäen Dojosta.

 

Varttuneelle väelle

Virinä-jumppa klo 10-11 Nuortenkodilla keskiviikkoisin, alkaen 28.2.2024 (paitsi ke 13.3-24 EI virinäjumppaa!)

Tila on esteetön ja jumppaa voi tehdä oman kuntotason mukaisesti. Luvassa on voimaa ja tasapainoa kehittäviä harjoitteita.

Jumppa on osallistujille ilmainen eikä osallistuminen edellytä ennakkoon ilmoittautumista. Mukaan sisäkengät ja juomapullo

Järjestäjä: Taivassalon kunta

Kaikille

UimahallimatkatAvoimet ohjaamattomat ryhmät 

Tervetuloa harrastamaan kunnan tarjoamille avoimille ja ilmaisille harrastusvuoroille. Sulkeisiin merkitty henkilö toimii "vuoroisäntänä" ja huolehtii tilan asianmukaisesta käytöstä. Tilavuokraa tai ohjausmaksua ei peritä!

  • Lentopalloa sunnuntaisin klo 19–20.30 (Tommi Suominen)
  • Salibandya torstaisin klo 19.30-21.00 (Arto Tuononen)

Paikka: Liikuntahalli, Ihattulantie 12, Taivassalo
Toiveita harrastusryhmistä voi lähettää ao. henkilölle.

Yleisten vuorojen tarkoituksena on edistää kuntalaisten harrastusmahdollisuuksia ja osallistujien hyvinvointia. Jokainen osallistuja on omalla läsnäolollaan ja toiminnallaan luomassa yhteistä, hyvää ja rentoa ilmapiiriä, jossa kaikilla on mahdollisuus viihtyä. Muista siis olla kannustava, huomoida huomioi kanssaharrastajat ja nauti niin omista kuin toistenkin onnistumisista!

Harrastusten säännöt

Harrastus ei ole ohjattua, mutta jokaisella vuorolla on nimetty vastuuhenkilö, joka huolehtii tilan käytöstä tilojen käyttösääntöjen mukaisesti ja sekä avoimen ilmapiirin luomisesta.  

  • Yleiset liikuntavuorot on tarkoitettu kaikille kyseisistä lajeista kiinnostuneille eikä osallistuminen sido minkään seuran tai yhdistyksen jäsenyyteen. Mukaan voit osallistua missä tahansa vaiheessa kautta ja niille kerroille kun haluat.
  •  Puitteiden rakentaminen ja siivoaminen tehdään aina yhdessä.
  • Jokaisen yleisen vuoron aikana joku käy kuittaamassa varaston hyllyltä löytyvän kansion taulukkoon kävijämäärän sekä oman nimensä selkeällä käsialalla.

Ota tarvittaessa yhteytta hyvinvointi- ja nuorisovastaavaan (liikuntaryhmät).

Vs.hyvinvointi- ja nuorisopalveluvastaava

Hyvinvointikoordinaattori

    Sivistyspalvelut, Hyvinvointi- ja nuorisopalvelut, Vapaa-aika, Nuorisopalvelut
  Mari-Anna Hovi
  050 387 3354
  etunimi.sukunimi@taivassalo.fi