Kuntosali

Avoinna Ma-Su klo 5-22

Kuntosalilla toimintaa

  • torstaisin tyky-ryhmä klo 15
  • perjantaisin Vakka-Opisto klo 11-12
  • koululaisia ma&to 9:25-10:35, ke 12:30-13:50

Kuntosalin koko on 90m². Laitteiston toimittamisesta on vastannut Fysioline Oy. Kuntosalilta löytyy monipuolinen valikoima cardiolaitteita, painopakkalaitteita ja vapaita painoja. Kuntosalilla voi harjoittaa tehokkaasti koko vartaloa niin vapailla painoilla kuin laitteillakin.

Liikuntahallin valvonta tapahtuu valvontakameroiden ja iLoq-avainjärjestelmän avulla. Ulko-ovet ovat aina lukossa. Liikuntahallin ja kuntosalin käyttäjille on panttia vastaan luovutettu henkilökohtainen avain.

Kuntosalin henkilökohtainen avain oikeuttaa käytön pelkästään avaimen lunastaneelle henkilölle eli esimerkiksi pariskunnat tarvitsevat molemmat oman avaimen. Liikuntahallilla ei ole henkilökuntaa, jonka vuoksi emme lähtökohtaisesti voi tarjota kertakäyntimahdollisuutta kuntosalille tutustumiskäyntejä lukuun ottamatta. Sääntöjen rikkomisesta seuraa avaimen takavarikointi määräajaksi.

Kuvassa kuntosali kuntoilulaitteineen

Liikuntahallin ja kuntosalin avain

Avaimia voi ostaa vapaa-aikatoimistosta ma-pe 050 387 3354. Soita ja sovi vapaa-aikasihteerin kanssa uuden avaimen noutoajankohta.

Kuntosalihinnasto
 Voimassaoloaika  Hinta
 1 kk  20 €
 3 kk  50 €
 6 kk  90 €
 12 kk  170 €

Avaimen päivitys tapahtuu verkkokaupan kautta. Verkkokauppaosto edellyttää olemassa olevaa avainta, koska siihen tarvitaan avainkoodi. Verkkokaupasta ostettaessa avainpäivitys maksetaan heti. Kuntosaliavainpäivitykset tehdään vapaa-aikatoimiston tai koulutoimiston aukioloaikoina. Myös verkkokauppaosto vaatii tämän päivityksen. Avain on voimassa siitä päivästä lähtien, kun päivitys tehdään. Päivityksestä saat sähköpostivahvistuksen.

Uuden avaimen voi hankkia vapaa-aikatoimistosta tai koulutoimistosta ja avaimen voi myös päivittää ottamalla sinne yhteyttä. Lasku lähetetään silloin postiosoitteeseen.  Avaimen pantti on 25e. Panttimaksu palautetaan tilisiirtona avaimen palautuksen jälkeen. 

1.4.2020 alkaen yli 65-vuotiaille kuntosalinkäyttö on maksutonta arkisin klo 05-14. Henkilökohtaisen avaimen saa lunastettua vapaa-aikatoimistosta panttimaksua vastaan.

Kuvassa kuntosalin painonnostopaikka

Maksaminen

Kuntosaliavain maksetaan verkkokaupan kautta (laskutusmahdollisuus).

Maksuvälineinä käyvät:

  • Smartum-setelit tai mobiilisovellus
  • ePassi
  • Edenred

Halutessasi maksaa liikuntaeduilla, ota yhteys vapaa-aikatoimistoon.

Ikäraja kuntosalille

Kuntosalille pääsee vapaa-ajalla sen vuoden alusta lähtien, kun täyttää 15 vuotta. Tämä muutos ikärajaan tulee voimaan 1.6.2019 alkaen. Alaikäiset tarvitsevat jatkossa huoltajan suostumuksen kuntosalille. Lähetä suostumus sähköisesti viereisellä lomakkeella Vapaa-aikatoimistoon.

icons8-map-marker-50.png   Sijainti

Kuntosali

Huoltajan suostumus

Suostun siihen, että alaikäinen lapseni saa käydä kuntosalilla vapaa-ajallaan.

Vaaditaan
Eurooppa/Helsinki
Vaaditaan
Vaaditaan
Vaaditaan