Liikunta

Taivassalossa on hyvät liikuntamahdollisuudet

Näiltä sivuilta löydät tietoa Taivassalon kunnan sisä- ja ulkoliikuntamahdollisuuksista. Liikuntaa voi harrastaa omatoimisesti liikuntahallilla ja kuntosalilla sekä hyvillä ulkoliikuntapaikoilla. Hyvinvointi- ja nuorisotoimi, Vakkaopisto ja yhdistykset järjestävät myös liikuntaryhmiä joiden tunneille voit ilmoittautua.

Hyvinvointi- ja nuorisotoimi vastaa liikuntatilojen varauksista. Kunnossapito, kuten siivous sekä laitteiston huolto, kuuluvat tekniselle toimelle. Hyvinvointi- ja nuorisotoimen päättävänä elimenä toimii sivistyslautakunta.

Liikuntahallin vakiovuorohakemus kaudelle
syys 2024 – kevät 2025
 
ovat haettavissa ajalla 21.5. - 12.6.2024

Liikuntakäyttö vakiovuorot (sis. alv. 10 %)

  • Koko sali 30 € / h
  • ½ salia 15 € / h
  • ¼ osa salia 7,5 € / h

Taivassalolaiset yhdistykset ja järjestöt saavat lasten ja nuorten liikuntatoimintaa varten -50 % alennuksen arkisin klo 15–22 ja viikonloppuisin, jos hallissa ei ole turnauksia tai muita koko päivän varauksia hakiessaan vakiovuoroa hakuajan loppuun mennessä. Lisäksi aamuvuorot klo 8–9 ovat -50 % alennuksella kohderyhmää katsomatta.

Vakiovuorot syötetään verkkokauppajärjestelmään ja vapaaksi jääneet vuorot ovat avoimesti myynnissä tai varattavissa koko toimintakauden ajan. Liikuntahallin tilavarauksia käsittelee ensisijaisesti sivistystoimen toimistosihteeri, varahenkilönä hyvinvointi- ja nuorisopalveluvastaava.

Nettilinkki hakemuslomakkeeseen: https://link.webropolsurveys.com/S/9EBFC1E91D159799 tai QR-koodi

Taivassalon kunta pidättää oikeuden varata vuoroja omaan käyttöönsä.

Lisätietoja: Toimistosihteeri Merja Heikelä p. 044 722 2253 / merja.heikela@taivassalo.fi
Hyvinvointi- ja nuorisopalveluvastaava Mari-Anna Hovi p. 050 387 3354 /
mari-anna.hovi@taivassalo.fi

Liikuntahallin ja kuntosalin avaimista ja kulkulätkistä luovutaan.

Jatkossa ostaessasi verkkokaupasta liikuntahallin tilavuoroja tai kuntosaliaikaa, saat paluusähköpostissa PIN-koodin, jolla pääset ovesta sisään.  Soita ja sovi vanhan avaimen palautuksesta toimistosihteerin kanssa, niin saat avaimen panttimaksun takaisin. p. 044 722 2253 / merja.heikela@taivassalo.fi

 Kunnan http://verkkokauppa.taivassalo.fi/tuote-osasto/liikuntapalvelut/