Liikkuen läpi vuoden -kampanja

Liikkuen läpi vuoden -kampanja 

Liikkuen läpi vuoden on LiikUn ja osallistuvien kuntien uusi kolmen kampanjan kokonaisuus, jossa sisältää Talviliikkuja, Haastepyöräily ja Syysliikkuja kampanjat.

Tällä kokonaisuudella kannustamme kaiken ikäisiä ja tasoisia lounais-suomalaisia liikkumaan läpi vuoden pääsääntöisesti eri ulkoliikuntalajeissa. Tietojen kerääjänä toimii ilmainen Liikkuen läpi vuoden mobiilisovellus, joka toimii älypuhelimessa, tabletissa ja tietokoneella. Sovellus kerää ja tallentaa henkilön omat suoritukset, sekä lähettää merkatut kilometrit suoraan kampanjan nettisivulle kuntarankingiin, josta näkee kuntien suoritusmäärät reaaliajassa.

Uusi Liikkuen läpi vuoden mobiilisovelluksen voi ladata ilmaiseksi Google Play tai App Store mobiilikaupoista tai se löytyy myös nettiversiona osoitteesta https://liikkuen.fi/liikkuen-lapi-vuoden. Henkilöt, jotka ovat käyttäneet aikaisemmin Talviliikkuja tai Haastepyöräily mobiileja, saavat vanhalla koodilla tietonsa uuteen mobiiliin. Jos koodi on unohtunut, löytyy uudesta mobiilista koodin haku toiminta.

 

Haastepyöräily 1.5.-25.6.2023

hp_logo_rgb.jpg

Perinteinen Haastepyöräily -kampanja starttaa taas vappuna Lounaisessa-Suomessa 41 kunnan alueella. Kirjausalustana toimii ilmainen Liikkuen läpi vuoden mobiilisovellus, joka toimii älypuhelimessa, tabletissa sekä netissä ja sen voi ladata sovelluskaupoista. Edellisvuosina Haastepyöräily mobiilisovellusta käyttäneet saavat vanhalla koodilla tietonsa uuteen mobiiliin. Jos koodi on unohtunut, löytyy se uudesta mobiilista haku toiminnan kautta.

Liikkuen läpi vuoden mobiilisovellus kerää ja tallentaa henkilön omat pyöräilyt, sekä lähettää merkatut kilometrit suoraan Haastepyöräilysivun kuntarankingiin, josta näkee pyöräilymäärät kunnittain reaaliajassa kolmessa eri sarjassa eli alle 5000 asukkaan, yli 5000 asukkaan ja yli 10 000 asukkaan sarjat.

Tässä haasteessa kirjaukset tehdään ainoastaan mobiilisti. Voit kerätä itsellesi halutessasi kilometrit erilliselle paperille ja syöttää ne keskitetysti järjestelmään haasteen loputtua niin halutessasi.

Kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja. Lisätiedot www.liiku.fi/haastepyoraily.

 

talviliikkuja_kampanjan_logo.jpg

Talviliikkuja kampanja 10.1.-31.3.2023

Kampanjan tavoitteena on haastaa ja motivoida liikkumaan eli voit osallistua kampanjaan omien kilometritavoitteiden mukaan. Liikuntamuotoina ovat hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, maastopyöräly, potkukelkkailu, pyöräily, luistelu ja retkiluistelu, eli huonokaan talvi ei siis estä liikkumista! Myös soveltava liikunta on huomioitu kampanjassa, joten se soveltuu kaikille ikään tai tasoon katsomatta.

Taivassalo kilpailee alle 5000 asukkaan sarjassa. Kuntakisassa on kolme sarjaa, alle 5000 asukkaan, sekä alle ja yli 10 000 asukkaan sarjat. Kirjaukset tehdään mobiilisti tai netissä, sama sovellus toimii myös vuoden aikana pidettävissä muissa kampanjoissa. Käytössä on myös paperinen kortti, joka toimii hyvänä vaihtoehtona, jos mobiilisovelluksen kokee haasteellisena. Paperisen kortin voi hakea Taivassalon kirjastosta, paperisen kortin palautus kirjastossa olevaan postilaatikkoon viimeistään 3.4.2023.

Kampanjaan osallistuneiden kesken arvotaan palkintoja.
Tarkemmat kampanjan tiedot löytyvät osoitteesta: www.liiku.fi/talviliikkuja

Tarkemmat kampanjan tiedot sekä mobiili- ja nettikirjausohjeet löytyvät osoitteesta www.liiku.fi/talviliikkuja.

 

 

syysliikkuja_logo.jpg

Syysliikkuja 1.9.-30.11.2023

Syysliikkuja kampanja järjestetään 1.9.-30.11. ja kirjauksia voi tehdä syksyn liikuntalajeista; frisbeegolf, kävely, sauvakävely, juoksu,  pyöräily, maastopyöräily, melonta, retkeily, rullahiihto ja -luistelu, uinti, suunnistus sekä soveltava liikunta.

Käytössä on ainoastaan mobiilikirjaus. Voit syöttää mobiilitulokset myös tietokoneella, eikä jokaista kirjausta tarvitse muistaa joka päivä kirjata, vaan kirjaukset voi tehdä myös kerralla.

Syysliikkuja kampanja järjestetään yhteistyössä LiikUn sekä kampanjaan osallistuvien kuntien liikuntatoimien kanssa. LiikU ja kunnat arpovat kaikkien osallistujien kesken palkintoja, joista ilmoitetaan voittajille erikseen. 

Tarkemmat kampanjan tiedot sekä mobiili- ja nettikirjausohjeet löytyvät osoitteessa www.liiku.fi/syysliikkuja

________________________________________________________________________________

Lisätietoja:

Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry, terveysliikunnan kehittäjä Juha Koskelo, p.050-5360334, juha.koskelo@liiku.fi
Taivassalon kunta / hyvinvointi- ja nuorisovastaava Noora Mantere p. 050 387 3354 noora.mantere@taivassalo.fi

Talviliikkujakortit 2023

 pdf    153,26 KB    20    Noora    21.12.2022 16.00   Lataa