Silakrysäys-markkinoille toivottiin laajempaa ruokavalikoimaa

#

Silakrysäys-kysely oli verkkosivuilla avoinna lokakuussa 2024. Vastauksia saatiin yhteensä huimat 74 - kiitos kaikille vastaajille!

Vastaajat toivoivat markkinoilla huomioitavan ohjelmaa kaikenikäisille sekä erilaisia käsillä tekemisen työpajoja. Markkinaohjelmalta odotetaan esiintyjiä ja ruokatarjonnalta monipuolisuutta. Markkinoilla tärkeintä suurelle osalle on myytävien tuotteiden lisäksi tuttavien tapaaminen sekä yhdessäolo läheisten kanssa. Myös taidenäyttely sekä Vuoden Rysäyttäjän valinta on koettu mieluisiksi. Varsin yhtä mieltä vastaajat ovat siitä, että markkinoiden paikallisuus sekä paikallinen silakka ovat tärkeät tekijät onnistuneessa Silakrysäyksessä.

Silakrysäystoimikunta valmistelee vuoden 2024 juhlatapahtumaa parhaillaan. Toimikunta päätti kokouksessaan 22.11. luopua perinteisestä silakkateltasta. Vuoden 2024 markkinoille voi kuka tahansa varata ruokamyyntipaikan, kun aikaisemmin ruokamyyntiä ei ole sallittu muualla kuin silakkateltassa. Tapahtumassa tullaan äänestämään markkinoiden parhaasta silakka-annoksesta. 

Uudistuksen myötä Silakrysäystoimikunnan soppatykit sekä paistinpannut ovat varattavissa niin vuoden 2024 Silakrysäykseen kuin myös muihin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Paistinpannujen vuokra on 100 € vuorokausi ja soppatykin 150 € vuorokausi. Puhdistamattomina palautetuista laitteista veloitetaan siivousmaksu 250 €. Markkinoille 2024 otetaan laitevarauksia 1.2.2024 alkaen, muihin tilaisuuksiin voi varauksia jättää jo aiemmin kirjaamo@taivassalo.fi


Markkinapaikkojen hinnat vuodelle 2024 on myös päätetty. Myyntipaikka 2 x 2 m - 45 € ja 4 x 4 m 90 €. Yhdistykset saavat yhden myyntipaikan (4 x 4 m) veloituksetta, lisämetrit hinnaston mukaisesti. Myyntipaikkojen varaukset 1.2.2024 alkaen kirjaamo@taivassalo.fi

Silakrysäystoimikunta kutsuu kaikki yhdistykset Taivassalon yhtenäiskoululle 21.3.2024 klo 18 Silakrysäys-kokoukseen. Tervetuloa!

Silakrysäys järjestetään la 6.7.2024

Share: