Hankkeistaja käytössänne

#

Tuuli Jansson aloitti vuoden alusta hankepäällikkönä Vehmaan, Taivassalon ja Kustavin kunnissa.

Tuulin tehtäväkenttänä on elinvoimaisuuden tukeminen, matkailun kehittäminen ja toimijoiden yhteistyön lisääminen, erityisesti 3. sektori ja yrittäjät, mutta myös kuntien keskinäinen yhteistyö sekä hankkeistaminen. Kuntien yhteisten hankkeiden lisäksi hän auttaa kutakin kuntaa itseään hankkeistamaan tarpeita ja muita alueen toimijoita, niin yhdistyksiä kuin yrityksiäkin toteuttamaan ideoitaan ja kehittämään toimintaansa.

Etsin apunanne rahoituksia ja laadin ideoista ja tarpeistanne hankesuunnitelmia kanssanne. Voin selvittää, välittää tietoa, tuupata toimijoita yhteen, sparrailla kanssanne tai organisoida toimenpiteitä eteenpäin. Osana työtäni seuraan aktiivisesti rahoitus- ja tuki-, mutta myös kaiken maailman osallistumismahdollisuuksia ja solmin kumppanuuksia temaattisesti, alueelle ja muihin kehittäjiin, täsmentää Jansson.

Tuuli Jansson on hanketyön monipuolinen ammattilainen; toteuttaja, hakija, hakuneuvoja ja rahoittajan edustaja. Käytännössä hän on koko työuransa hakenut ja toteuttanut hankkeita tai tehnyt hankkeiden kanssa töitä jotenkin. Ensin ammattikorkeassa ja yliopistolla hän haki omat tutkimusapurahat, stipendit ja hankerahat. Myöhemmin Metsähallituksella kansallispuistolle ja sittemmin myös Tuuli oli rahoittajan saappaissa maaseuturahaston Leader Ravakalla.

Taustaltani olen eräopas, metsätalousinsinööri, metsänhoitaja- yhteiskuntatieteilijä. Erityisasiantuntemusta minulla on yhdistystoiminnasta, matkailusta ja virkistyskäytöstä, luonnonhoidosta sekä uhanalaisuuden biologiasta. Matkailusektorilla olen hankkeistamisen lisäksi työskennellyt matkailuyrityksissä vaaroilla, vesillä, tunturissa, palvelutiskillä ja keittiössä, mutta vahvimmillani olen kyllä kehittämissuunnittelijana ja asioita käynnistettäessä. Sydämeltäni kun olen kehittäjä, vakuuttaa Tuuli.

Jansson asuu perheineen Vehmaalla, hyödyntää Taivassalon tarjontaa ja mökkeilee kesäisin Kustavissa. Vapaa-aikana Tuuli harrastaa monenlaista, hän on ikonimaalari ja ikonimaalauksen opettaja, purjehtii, mökkeilee, hoitaa puutarhaa ja liikkuu luonnossa. Harrastaa lisäksi klassista laulua ja laulaa sopraanoa vanhaan musiikkiin keskittyvässä lauluyhtye Vox Viridiksessä.

Toivon, että otatte yhteyttä minuun tai vinkkaatte ottamaan yhteyttä minuun, kun etsitte polkuja tulevaisuuteen tai kumppaneita ja rahoitusta projekteille!

Toteutetaan yhdessä juttuja, joilla tehdään Taivassalosta ja laajemminkin tästä ”satojen saarten saartamasta” kolkasta, paikka, joka kehittyy kestävästi ja pitää meidät ja monet muutkin tyytyväisenä.

Tuuli Jansson
Hankepäällikkö, kehittäminen ja matkailu
tuuli.jansson@vehmaa.fi
Puh. 044 739 3037

Share: