Elinvoimalupaus allekirjoitettiin Taivassalon elinvoimaillassa – Yhteistyö etusijalla

#

Elinvoimalupaus allekirjoitettiin Taivassalon elinvoimaillassa – Yhteistyö etusijalla

Taivassalon elinvoimailta kokosi yhteen 50 yrittäjää, luottamushenkilöä ja viranhaltijaa puhaltamaan virtaa yhteisön elinvoiman kehittämiseksi. Kunnanjohtaja Sanna Häkli ja hankepäällikkö Tuuli Jansson ottivat vieraat vastaan ja kunnanjohtaja avasi tilaisuuden. Elinvoimaillassa alustivat Taivassalon yrittäjien puheenjohtaja ja maakuntajohtaja, lisäksi allekirjoitettiin elinvoimalupaus. Yksi tärkeä osa iltaa oli aktiivinen keskustelu ja toisiin tutustuminen.

Maakuntajohtaja nosti esiin Taivassalon vahvuuksia johdatellen elinvoimalupauksen allekirjoittamiseen

Illan avasi Taivassalon Yrittäjien puheenjohtaja Petri Heikola, jonka tervehdys loi toiveikkaan sävyn tapahtumalle. Maakuntajohtaja Kari Häkämies nosti puheessaan esiin elinvoimatyön merkityksen. Taivassalon loppuvuoden hyvä vire on pantu merkille laajemminkin, mikä näkyi muun muassa tyytyväisyyden nousuna viimeisimmässä yrittäjäkyselyssä.

Häkämiehen esityksessä Taivassalon elinvoimaisuudesta yksittäisiä merkille pantavia asioita ovat: oma kansanedustaja, uusi kunnanjohtaja, yhteisöllisyys ja aktiivisuus. Häkämies muistutti, että hyvästä kunnanjohtajasta kannattaa nyt pitää kiinni, mikä kirvoitti yleisöstä aplodit.

Illan kohokohta oli Elinvoimalupauksen allekirjoitus

Lupauksessa vahvistetaan yhteinen sitoutuminen toimivaan yhteistyöhön ja elinvoiman edistämiseen. Lupauksen painopisteiden, muun muassa toimiva vuoropuhelu, sujuvat kaavoitus- ja lupaprosessit, yrittäjämyönteiset hankinnat ja yritysvaikutusten arviointi, avulla pyritään varmistamaan, että elinvoiman edistäminen toteutuu käytännön toimina.

Elinvoimalupauksen allekirjoittivat Taivassalon Yrittäjien puheenjohtaja Petri Heikola, kunnanhallituksen puheenjohtaja Niina Anttila, elinvoimavaliokunnan puheenjohtaja Maarit Salminen ja kunnanjohtaja Sanna Häkli.

Illan päätteeksi Taivassalon kunta muisti maakuntajohtajaa marraskuussa Yrittäjägaalassa saamastaan Elinvoiman edistäjä -palkinnosta lahjoittamalla hänelle Taivassalon punagraniittisen kellon.

Share: